Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Besök på Exploria center

Igår besökte vi det nyöppnade nöjescentret Exploria center söder om Stockholm som ska vara Europas största nöjescenter. Alla avdelningar hade inte öppnat än men vi besökte leklandet och vilket lekland! Det roligaste lekland jag nåognsin upplevt. Tänk om det hade funnits sånna där lekland när man själv var liten! Leklandet var uppdelat i tre områden – vinterlandet, djungellandet och undervattensvärlden! I vinterlandet kunde man bland annat åka pulka på ett rullband. Så kul! Och det fanns många roliga saker som jag inte sett förut på lekland. Barnen var i paradiset och det fanns saker som både passade Vilmer som är 5 år och saker för Ella som snart är 3 år.

Lokalerna var uppbyggda som en liten stad med mysig belysning och små hus. Det fanns även restauranger, glassbar och det var uppträdanden för barnen. På ett ställe kunde barnen låtsas vara brandmän och spruta riktigt vatten på låtsaseld ?

Det finns även nån dinosaurievärld och det kommer senare i sommar öppna en vuxendel med bland annat gocart, bowling och laserdome.

Jag blev riktigt imponerad och det är inte så ofta till och med jag tycker det är roligt med lekland haha…

Tyvärr dog min mobil och jag glömde kameran hemma men ni får hålla tillgodo med bilder från min sambos mobil och några bilder från deras hemsida!

image image image image image image image image image image image image image image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ketema

    Hej, Jag var där med mina barn den 28 agusti 2016 och den var den bästa leklandet jag någonsin har sett. Det enda som jag inte nöjd med är hur man dricker vatten. Hoppas att ni kommer att tänka på det. Annars ?

stats