Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Kolmården!

Nu i veckan har hela familjen varit på Kolmården i två dagar och så sov vi på Vildmarkshotellet för första gången. Det var skönt att slippa stressa igenom allt första dagen utan att man kunde dela upp det på två dagar. Utsikten från balkongen var inte helt fel!

image

Bamses värld tog ju sin lilla tid och det var svårt att få barnen därifrån. Men gud vad roligt det var!! Alla karuseller som var precis lagom spännande för barnen. Ella som fyller 3 snart vågade för första gången åka massa karuseller och det va riktigt populärt!

image image

Nåt som inte var lika populärt var när Ella skulle lämna alla sina nappar i Bamses nappkista. Hon tyckte det var jätteroligt att kasta ner napparna i kistan men sen när hon förstod att de inte gick att få upp igen så var det inte lika kul! Stackarn! ”Bara en napp mamma, snäääälla!” Gör ju ont i hjärtat men någon gång måste hon ju ändå sluta.

image image

image

Men jag tycker linbanan på Kolmården är så rolig. Vi fick syn på flera stora brunbjörnar som satt högst upp i trädtopparna precis bredvid bredvid vår linbanekorg! Jag hann inte fota nära för jag blev så till mig men om ni kikar riktigt noga så ser ni björnen i trädet haha…

image

Borta bra men hemma bäst. Nu är vi hemma igen och ikväll har grillen gått varm! ?

Trevlig helg!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats