Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Smidig och liten sittvagn!

Inlägget innehåller annonslänkar och är i samarbete med Lekmer.

Nästa vecka åker vi iväg till Thailand och jag har länge kikat efter någon bra och smidig vagn att ha med sig! Nu har jag hittat en som kommer bli perfekt! Idag fick jag hem våran Carena Kobbe Lux från Lekmer och jag är så nöjd!!

Den här vagnen kan man snabbt och lätt fälla ihop så den blir jätteliten! Man kan till och med ta med sig den som handbagage på flyget, Den är väldigt lätt att fälla ihop och det behövdes bara en hand för att göra det. Så himla smidigt och den är så lättkörd och stabil. Perfekt! Den har också en bärrem så man bara kan ta den på axeln som en väska 🙂

Den har också extra stor solskärm på suffletten och insektsnät ingår. Så bra för resan! Vi köpte till en förvaringsväska så man också kan ta den på ryggen!

HÄR hittar ni vagnen!

img-1499

img-1485 img-1504
kobbe-bag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Vi hade med denna vagn till Bali för två veckor sen. Inte de bästa gatorna där att köra vagnen på, men det gick jätte bra. Jätte bra vagn och smidigt. Inte lika stabil som en vanlig vagn dock. Man ska tänka på vad som hängs på den och hur hårt man packar bagaget så den inte trillar framåt. Vi hade med den som handbagage upp i flyget. Så smidigt! Sen det bästa var att Lilleman sov som en kung i den, Han trivdes jätte bra i den. Vi är jätte nöjda!

    1. finabarnsaker

      Vad kul att höra att ni va nöjda! Jag tyckte den kändes så lättkörd när det är okej gator och inomhus men skönast att den blir så liten 🙂

stats