Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Piff i Ellas rum

Min dotter Ella är 2,5 år och har precis börjat tycka det är kul att vara på rummet och leka så vi piffar för fullt i hennes rum och det börjar snaaaart bli klart. Det behövs dock fortfarande en garderob och lite tavlor på väggarna. Jag ser nu när jag tittar på bilderna att jag kanske skulle ta och rota fram strykjärnet till sänghimlen haha…

På måndag kommer målarna och tittar för nu är det dags att måla och tapetsera om barnens rum. Men så här ser det ut än så länge i Ellas sovhörna!

image
Sänghimmel och guldstjärnor från Numero74. Påslakan från Frank & Poppy.
image
Älskar den lilla tavlan som min mamma hade i sitt barnrum som liten.
image
Kuddarna är precis nyinköpta från Mio.

 
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats