Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Kolmårdstrip

Vi har hade en underbar helg på Kolmården i helgen! Det här är första gången vi har varit på Kolmården när det inte är högsäsong, men åh så skönt! Inga köer någonstans och man kan åka karusellerna om och om igen ? Sen var det lite synd att det ösregnade hela fredagen men det fanns regnponchos att köpa ??

Enlight146

Inte ofta man kommer så här nära djuren! Vilmer stod och tittade på med skräckblandad förtjusning när tigern gick rakt mot honom…

Enlight147

Enlight152

 

Vi spenderade allra mest tid i Bamses värld. Så kul! Bamseshowen var en storfavorit hos Ella och vilken lycka när det inte heller var någon kö för att krama Bamse!

Enlight158
Enlight149

Enlight153

Enlight139

Enlight148

Enlight141 Enlight143

Enlight144
Enlight145

Enlight156


Boendet på vildmarkshotellet bjöd på en fantastisk utsikt! På eftermiddagen gick vi ner till hotellets spa och badade och på kvällen blev det god middag och minidisco. En så lyckad dag!
Enlight150 Enlight151Vi köpte också med lite Bamsegodis till hotelletrummet 🙂
Enlight154 Enlight155
Min favorit är Safari-linbanan och trots regn fick vi en rolig tur och vi var nästan ensamma där så det var bara att stiga på 🙂 Vi spanade in giraffer som åt, lejon som smög i buskarna och björnar som låg och gosade. Så spännande för barnen!
Enlight160Enlight159

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats