Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Inspiration Numero74

Jag satt och kollade runt hos Miniroom idag och hittade massa grejer till barnrummen som jag är sugen på! Jag är ju väldigt förtjust i bland annat Numero74 och deras romantiskt stil så jag hittade mycket därifrån som jag inte hade tackat nej till 🙂

Jag har alltid älskat sänghimlarna från Numero74! Jag tycker om både materialet, designen och själva fallet på dem och de finns i flera olika färger.  mini8Och nu såg jag att de även finns i spets! Lite dyrare än de vanliga men åh så fina!

// Vit spets // Dusty Pink spets //

image (2)

Dessa stjärnor kostar 199:- och finns i silver och guld och är så fina att tex ha hängandes från sänghimlen men de är också fina att ha tvärs över rummet eller längst med en vägg eller liknande. HÄR hittar du dem i silver och HÄR i guld.

mini5

I Ellas rum har vi nu just sänghimmel från Numero74 men guldstjärnorna hängandes i (även om det är en väldigt mörk bild jag hittade haha).

2

Vimplarna från Numero74 finns också i massa olika varianter och jag tycker de ger mycket liv och myskänsla till ett rum!

Just dessa hittar du här // Grå vimpel // Aftonrosa vimpel //

image (1)

Här är bild från @lenalidman85 på Instagram och där ser ni både den fina sänghimlen och vimplar från Numero74.

image

Ljuslingor att sätta i sänghimlen finns fina från Watt & Veke och dom hittar du några olika HÄR!

image

Hade jag haft plats i barnens rum hade jag gärna haft ett tipitält också. Jag såg nu att dessa också finns i spets men de finns även i vanligt tyg i massa olika färger. Här är några av mina favoriter:

// Rosa tipi spets //

8552

// Blommig tipi //

6948

// Grå tipi //7453

Det finns även sängkläder i olika färger! Den här blev jag extra förtjust i!
mini2

Men den finns också i rosa variant och den hittar du HÄR.

8546

nlägget innehåller affiliatelänkar. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats