Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Goodiebag del 2

Här kommer de sista godbitarna från alla goodiebags som vi fick från företagen på Barnmässan i Karlstad 🙂

Ec.Go har massa nyttigt och ekologiskt snacks, mellanmål och godsaker till barn (eller ja, funkar till vuxna också såklart). Man kan få det hemskickat varje månad, perfekt! Du kan läsa mer om dessa påsar HÄR.

image

image

Bästa presenten som var dessa armband från Operation Smile men som jag inte kunde ta emot som present utan mer än gärna betalade för! Pengarna som kom in för dessa armband gick oavkortat till Operation Smile och deras verksamhet i världen för att hjälpa barn och familjer med läpp- käk och gomspalt. De fick in över 100.000:- på mässan!! Otroligt!

image


En megapåse från underbara ACO. Påsen bestod av solkrämer, Mini Care och smörjschema. Vi har bokat en resa till Mallorca i maj så nu är solkrämer redan fixat, perfekt! Mini Care använder vi sedan länge dagligen på Ella eftersom hon är så torr och har eksem. Produkterna hittar du HÄR
image

image

Smörjschemat kom till användning direkt. Smörja morgon och kväll och sätt ett klistermärke efter varje smörj. Det gör det hela lite roligare!

image

Hurra! Nu blir det kryssning med www.tallinksilja.se. Vi får bo i familjehytt och det finns även de hytter som har Mumintema. Gissa om det skulle bli populärt hos barnen!

image

Finfin klänning från myBLISS 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Bälteskudde från Axkid 

image

 

Sist men inte minst – partytillbehör från underbara My Perfect Day

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats