Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Babblarna på Cirkus Scott

I onsdags förra veckan var vi hela familjen på premiären av Babblarna på Cirkus Scott! Åh vad kul det var!

image

När jag började jobba som logoped, för ca 9 år sedan, så jobbade vi mycket med Babblarna i behandling med barn med olika sorters språkförseningar. Då var det väldigt ovanligt att föräldrar visste vilka Babblarna var, men alla barn älskade dom! Nu jobbar jag fortfarande mycket med Babblarna i mitt logopedjobb men skillnaden nu är att nästan alla föräldrar känner till dom! Det har blivit Babblarfeber bland alla småbarnsfamiljer i Sverige haha…

Smart att göra en musikalcirkus med just dom! Cirkusen var speciell eftersom det var Nordens första musikalcirkus men båda jag, sambon och barnen var mycket nöjda! Dom lyckades underhålla oss rejält med sång, dans, aktobatik, konster och även lite trolleri som Vilmer blev helt fascinerad av. För övrigt satt han som ett ljus hela föreställningen 🙂 Det är bra betyg! Ella tyckte också det var roligt men mest glad var hon över att få äta sockervadd för första gången haha!

image image image

image image

image

Det enda negativa med cirkusen var just att de hade lite djurnummer! Det var inte många men det kändes så överflödigt och väldigt omodernt! Det är så synd om djuren och det tillförde inget. Både barnen och vi vuxna tyckte det var allra bäst med sång och musik och mest spännande med akrobaterna!

Efter showen fick man träffa Babblarna i manegen och krama dom! Vilken lycka!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. totosite

    From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with totosite !!

stats