Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Antikmässan och choklad

Idag har jag hängt på Antikmässan hela dagen. Så mycket fint och så mycket dyrt haha. Jag kikade på mycket men hittade inget som jag riktigt föll för (läs: hade råd med!). Det enda som fick följa med hem var lite choklad som jag hittade i en monter haha. Jag köpte dom här chokladkakorna på en chokladmässa för ett tag sen och har haft cravings efter dom sen dess och så tadaaa…så finns de på antikmässan haha. Dessa chokladkakor är roliga att ge bort i present också eftersom de är lite speciella.

image

Hittade lite fina träfigurer från Kay Bojesen och de är ju sååå söta men oj vad dyra. Elefanten gick på 4000:-

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats