Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Älskade ungar

Torsdag till lördag var jag på mässan Älskade Ungar i Örebro. Vi kom ner på torsdagskvällen och träffade de andra bloggerskorna där! Vi fick lite mat och hade en presentationsrunda. De flesta som var där kände jag redan igen eller kände till främst från Instagram, men det var väldigt kul att få träffas på riktigt!

På fredag morgon blev vi bjudna på frukost i Bakboxens monter. Dom berättade som sina olika boxar och jag fastnade lite extra för just Bakboxen. Så rolig idé! Man prenumererar på en box som man får hem varje månad som innehåller bakrecept samt allt som behövs till. Just nu hade de en bakboxen Junior som jag inte kunde låta bli att köpa! En sån grej är ju väldigt roligt att ge som present också!

image

imageimage

image

På eftermiddagen var Robin Bengtsson där och sjöng några låtar!

image image

På kvällen blev vi rejält bortskämda med middag på Svampen med utsikt över hela Örebro! Therese Wickman, som ordnat mässan, överraskade oss då med en privat spelning av Richard Alex. Vilken stjärna! Han har precis börjat spela sina egna låtar men finns på Spotify. Gå in och lyssna! Sån otroligt fin röst som gick rakt in i hjärtat. Så ovanligt att man har SÅ fin röst live och jag tror verkligen det kommer blir nåt stort av honom. Kom ihåg var ni hörde det först haha 🙂

image

På lördagen var vi också hela dagen på mässan och gick och pratade med utställarna, tittade på modevisning och lyssnade på Richard Alex igen!

Här är fina Jennifer, Jennifer och Viktoria ❤️

image

Therese, Mirka, Madeleine och Elin 🙂

imageFashionroom var en av utställarna!

image

image

Sandra Josefin ställde ut med sina fina gravidklänningar och söta rosetter!

image image

Jätterolig helg och framför allt roligt att träffa och hänga med de andra tjejerna! Bilder på allt från goodiebagsen kommer snart 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats