Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Thailandshäng

Jag har blivit så himla förtjust i Koh Lanta! Inte helt omöjligt att vi åker tillbaka 🙂 Det är väldigt mycket svenskar här men ändå är det inga uppbyggda kulissamhällen för turisterna utan det är som det är. På många ställen är det väldigt slitet och det ligger en del sopberg längst med vägarna men det är också så otroligt vackert och mysigt!

I torsdags var det storsamling i skolan och då är också föräldrarna med. Veckans tema på samlingen var salsa och det var då dags för alla föräldrar och barn att lära sig salsa ? Jag är så ledsen att jag inte filmade för vilken rolig syn!

IMG_0072

Båda barnen har fått bra kompisar i skolan och på förskolan här och speciellt Vilmer hade nog velat stanna ett bra tag till här. I veckan tjatade han ”snälla mamma, kan vi inte bara stanna nååågra månader till” ? Bästa betyget! Men som jag älskar Sanuk och detas pedagoger! Tänk om skolan hade fått vara så här hemma också med små grupper där man har möjlighet att ta plats och synas!

Ella följde med en kompis hem i veckan och Vilmer var på poolparty hos en i klassen. Inbjudan kom två dagar innan festen men eftersom man inte har så mycket planerat här så är det inga problem. Poolpartyt skedde dock i ösregn och med strömavbrott men barnen hade lika kul för det haha.

IMG_0086

På väg mot lekdejt. 

Det har varit lite regnigt på eftermiddagen här i några dagar. Då öppnar sig himlen men oftast ganska kortvarigt. Igårkväll åkte vi oss ändå till barnens favoritrestaurang Thai Cat. Inte världens bästa mat för oss vuxna men helt okej. Barnen gillar pannkakorna och strandläget där de kan leka hela kvällen med olika kompisar. Personalen på Thai Cat är underbara och leker och skojar med barnen. Vilmer körde fotbollsmatch med halva personalstyrkan ?

IMG_0026IMG_0163

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats