Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Besök på Ciff Kids

Igår flög jag till Köpenhamn för att gå på Ciff Kids – Copenhagen international fashion fair för barn!

På mässan mötte jag upp Sophie, Jenny och Mina! På den här mässan fanns det nog till och med ännu mer fint till barnen än på Formex som jag va på för nån vecka sen. Men samma sak gällde här att vi inte kunde handla utan det var en branschmässa. Kanske lika bra det, hade blivit så dyrt annars 🙂 På mässan spanade jag in några fina nyheter men också många gamla favoriter.

Det jag blev väldigt förtjust i luftballongerna från Filibabba och de ursöta stolarna och soffan från Nofred. En luftballong måste få flytta hem till oss så fort de kommer ut i affärerna!
Enlight1 Enlight1

Enlight1

Dockhusen kommer från Nofred!

Enlight1

Sebra var där och dom har så mycket fint!

Enlight1 Enlight1 Enlight1 Enlight1 Enlight1

Smallstuff visade upp en del nyheter! Vi har en docksäng från Smallstuff hemma som jag gillar massa och nu på mässan så såg jag en mindre variant av den docksängen. En minidocksäng för tex små dockor eller gosedjur. Så himla söt!!

Enlight1

Donsje visade upp handgjorda mössor, skor och accessoarer, Så gulliga!

Enlight1 Enlight1

Thatsmine.dk var också där med fina hyllor, krokar, madrasser och andra inredningsdetaljer. 
Enlight1 Enlight1 Enlight1

Nyheter från Fixoni.

Enlight1

Nu är jag hemma i soffan igen, glad och energifylld efter en riktigt rolig dag! På vägen hem fick jag även syn på solen högt över molnen 🙂

Enlight1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats