Finabarnsaker – Inspiration för barn och familj

Ålandstrip!

Hej! Hoppas ni haft det mysigt i helgen!

Eftersom vi hela familjen hade långhelg nu i helgen så var det skönt att komma iväg lite. Vi har ju haft målaren hos oss i veckan och det är fortfarande rörigt med damm och saker överallt så vi flydde bort lite eftersom det inte går att låta bli att fixa och plocka när man väl är hemma.

Min pappa kommer från Åland så familjen har en liten stuga där som vi brukar låna på somrarna. Det här var faktiskt första gången vi åkte hit på våren. Det är så himla mysigt och rofyllt där och barnen älskar att vara där! Vi hade strålande väder hela helgen och vi har lekt, grillat och varit på en liiiten båtutflykt. Det va så strömt i vattnet så vi kom två meter innan vi fick panikro in igen haha…stackars barn kommer aldrig vilja ro igen 🙂

Eftersom det inte gick att bada ute så åkte vi en dag in till badhuset i Mariehamn. När vi var i badhuset så märkte vi att nästan alla ålänningar lämnar sina saker i olåsta skåp i omklädningsrummet. Tänk vad härligt att det kan vara så!!

Vi fick nyligen reda på att en tidigare förskolekompis till Vilmer också har stuga på Åland, ca 10 minuter ifrån oss så vi blev ditbjudna på grillning i fredags. Sån liten värld ?

Nu är vi hemma i dammet och röran igen men bara några dagar för på lördag drar vi till Mallorca! Hurra!!

image
image

image

image

image

image

image
Kottplockning! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats